Дома Тагови #парапетче

таг: #парапетче

СЕ БУДИ ПРИРОДАТА: Во Охрид се вратија дивите парапетчиња и платформи

Природата секогаш наоѓа начин! Во каналите во Венеција се вратија лебедите и делфините, на плоштадот во Скопје се појави зеленило, а Охрид повторно го посетија...

Економија

Македонија

Локално