video

Не е така лесно да се влезе во ЕУ

Кога пробуваш да влезеш негде само со сменето име. https://youtu.be/HhyfH6nPRtg

ЕКСКЛУЗИВНО ГРУЕВСКИ И ОРБАН: The beginning of a beautiful friendship…

Камерите на Фчерашни оваа недела беа на апсолвентска екскурзија во Будимпешта каде што ги забележаа Груевски и Орбан. Како живее нашиот експремиер во новата...

РЕТРО ФЧЕРАШНИ: Тест на хибриден кабрио двосед

Какви перформанси има ова возило кое е од домашно производство? Дознајте во ова ретро видео од Фчерашни. https://www.youtube.com/watch?v=lkbSt2TawQM

Ретро Фчерашни – Тест на Југо

Сакате да купите половно и поволно Југо? Не знаете како да проверите дали чини? Еве еден детален тест на Југо па ако го следите...

Економија

Македонија

Локално