Што ќе гледате во недела? Па Фчерашни се разбира

    Што ќе гледаме недела во Фчерашни? Што ќе дознаете последни? Многу работи, а меѓу нив и ова што е опишано во овој прекрасен трејлер за третата епизода од петтата сезона на Фчерашни.