Фчерашни новости: Сезона 4, Епизода 12 е тука

За сите што ја пропуштивте целата епизода на Канал 5 од 19 и 30 и на Фејсбук во истото време еве ви ја на Јутуб да не можите да ја промашите. Што има во епизодата? Нека остане мало изненадување…