Фчерашни новости – Епизода 7 од 5-та сезона е тука

    Тоа што можеби не го чекавте е тука! Новата епизода на Фчерашни со сите згоди и незгоди на ликовите во неа. Уживајте. Или не, како ви е ќеф, големи сте.