Фтората епизода од 5-та сезона на Фчерашни пристигна на Јутуб

    Еве ја епизодата, уште чади од што е свежа. Гледајте, за да не ви раскажуват, оти нема да ви раскажуваат никој не прави такви муабети, а и сигурно ќе заборават нешто од витална важност за редакцијата и самиот наратив на скечевите во неа.