УШТЕ ЕДНО ПРЕДИЗБОРНО ВЕТУВАЊЕ СТАНА РЕАЛНОСТ: Украдените пари се враќаат назад кај граѓаните

По справувањето со загадувањето, енормното зголемување на платите и затворањето на криминалците, власта продолжува со имплементирање на „Планот за живот“ па така на ред дојде и парите украдени од буџетот да се вратат кај граѓаните.

Според првичните проценки, до сега се успешно се вратени над еден милион евра во џебовите на граѓаните и тоа 350 илјади кај граѓанинот Сашо Мијалков, додека на граѓанинот Крсто Мукоски му се вратени над 650 илјади евра.

Дојде живот за граѓанинот Сашо Мијалков

Оваа сума веќе стои на бројчаникот, а сите кои се заинтересирани да ја видат, тоа ќе можат да го сторат со помош на телескопите и двогледите што ги поставија од град Скопје за таа прилика.