ТАКСИСТОТ ЧИЈА СОПРУГА ЗАГИНА ВО СООБРАЌАЈКА: Ми нудеа поткуп да потпишам дека починала од Ковид-19

Роберт Демиров од штипско Ново Село, е таксистот чиј сват ни пиша во инбокс, со молба да ја објавиме вистината што некој не сака да ја дознаете.

Постот што ќе го видите во продолжение бил неколку пати отстрануван од социјалните мрежи поради засега неразјасните причини, а ние го објавуваме во целост, без цензура.

Доколку го забележите Роберт во околината на Штип, повозете се со него и помогнете му да преживее

Случајот е пријавен и во МВР, но истражните органи се’ уште молчат.