Сезона 5 на Фчерашни на 27-ми октомври – Макрон лут што не може да го одложи датумот

    Сите што чекавте, а и вие што не чекавте, конечно имаме датум за вас – 27-ми октомври! Точно, недела за некој ден во 19 и 30 пак на Канал 5. Ова е само мала најава за она многу што следува во наредната сезона. Уживајте и пазате се од вируси, сите се настинати.