САМОХРАНА МАЈКА ОД ПРОБИШТИП ИЗБРКАНА ОД РАБОТА: Открила 5Г антени на покривот од фабриката

Ирена Бранковиќ е самохраната мајка од Пробиштип што остана без работа, откако откри дека газдата на фабриката во која работи дозволил на покривот да се постават 5Г антени.

Нејзини блиски, кои сакаа да останат анонимни, ни испратија и фото доказ со кој се потврдува автентичноста на случката.

Фејсбуг ги цензурира овие објави за граѓаните да не дознаат за штетноста на 5Г мрежата

Вистина или теорија на заговор, пресудете сами.