РЕКОРДНО НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ ВО САД: Преку ХААРП системот ги уништуваат Македонците во САД

ХААРП системот повторно работи против Македонија и Македонците! Според најновите сознанија САД сега го свртеле ХААРП системот кон македонската дијаспора во САД за да ја уништат преку рекордно ниски температури.

„Јасна е играта за оние кои сакаат да видат. Преку ХААРП системот во САД температурите се рекордно ниски, снег, мраз и ова е уште еден доказ дека преку системот тие сакаат да ја уништат македонската дијаспора во Америка, но се прочитани“ вели една позната аналитичарка.

Слика од тоа како се уништуваше дијаспората

Како што додава таа ако македонската дијаспора не биде уништетна со сегашните -25 степени САД се спремни да го свртат ХАРРП-от и на -50.