ПРЕС НА ЗОРАН ЗАЕВ: Груевски можеби е киднапиран од Славица Арсова

фото - fokus.mk

Со прес конференција после интервјуто се јави и премиерот Зоран Заев. Тој подетално после делот од интервјуто го ображлози својот став дека Груевски не избегал туку дека можеби е киднапиран од новинарката на Сител, Славица Арсова.

„Го видовме дека Груевски е жив, но тој можеби е киднапиран од новинарката Славица Арсова која му го правеше интервјуто. Сте размислиле за тоа? Груевски ако си киднапиран од Славица Арсова дај некој знак“ изјави Заев.

МВР вели дека според вратоврската сигурно е дека тој е киднапиран

Славица Арсова сеуште не се изјасни за овие обвинувања што е уште еден доказ на МВР дека Груевски е киднапиран.