ПРВА СУДСКА МОДНА НЕДЕЛА: Боки 13 побара алиштата да му бидат донесени во судница

    Фото: вистина.мк

    Како што јауваат наши доброупатени извори од судството во тек е организирањето на првата модна недела во судот во Скопје откако на рочиштето Бојан Јовановски побара неговите алишта да бидат донесени во судница.

    „Опремуваме специјална судница каде што ќе има место за публика и фоторепортери кои ќе ги следат ревиите и веќе е распишан оглас за вработување на манекени на договор на дело“ вели нашиот извор.

    Дел од гардеробата која ќе биде прикажана на првата судска модна недела

    Како што дознаваат Фчерашни од сигурни извори, лиценцата за преност на судењето на Боки 13 ја добила Фешн ТВ.