ОТКРИ ЛЕК ЗА КОРОНАВИРУСОТ: Денес снима видеа што ги објавува на интернет за да преживее

Продолжуваме со потресни сведоштва од луѓе на кои ние сме им последната надеж.

Овојпат се работи за докторка од Врање, еминентен научник што учествувал во истражување кое докажало дека прашокот Билјана, во комбинација со лимонтус, веднаш ја уништува короната.

 

Фото доказ за премрежјата и предизвиците со кои се соочила докторката

Кога сакала да го патентира лекот и да ја извести јавноста, истражувањето било прекинато, научниците оставени на улица, а средствата пренаменети за нивни колеги кои ги истражуваат позитивните ефекти од 5Г мрежата.

Ана Лазиќ, денес едвај крпи крај со крај, снимајќи и по неколку интернет видеа дневно за да преживее.

Кому му оди ова во прилог, заклучете сами!