ОРГАНИЗИРАНО ГЛЕДАЊЕ НА ИНТЕРВЈУТО НА ГРУЕВСКИ: Филип Втори полн, кафичите исто

фото - lokalno.mk

Интервјуто на векот или барем на денот ќе се случи денес во 16 часот, а македонските претприемачи во него гледаат шанса да заработат плус. Така има организирано гледање на интервјуто на арената Филип Втори каде што се очекува да има над 30.000 гледачи.

„Картите се движат од 1000 денари за стоење, до 2500 за ВИП карта со која оди и пакетче Дијазепам. Почесен гостин е и говор после интрвјуто ќе одржи Оливер Спасовски“ велат оргнизаторите.

После интрвјуто со Груевски на стадионот говор ќе одржи Оливер Спасовски

Се очекува и многумина од дијаспората да се вратат да го гледаат ова интервју во својата земја.