ОЛИВЕР СПАСОВСКИ СМИРУВА: За некоја недела и Короната ќе замине Германија

  Фото - www.24.mk

  По повод привот заболен пациент со Корона вирус во Македонија свој прес одржа и техничкиот премиер Оливер Спасовски кој нагласи дека нема место за паника.

  „Нема место за паника“ – рече Оливер Спасовски

  Фото – www.24.mk

  „Нема место за паника“ – Оливер Спасовски

  Според владините служби поради лошите услови за живот и состојбите во болниците се очекува Корона вирусот за недела, максимум две да ја напушти Македонија за Германија.