ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Ги повлекуваме полицаците од пред домот на Груевски, не е дома

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски изјави дека ги повлекува полициските службеници кои го чекаа Никола Груевски да излезе од станот или да се врати по полначот. „Видовме слика на која е јасно дека тој е киднапирани и не е дома па затоа се решивме на овој чекор. Нашата полиција работи темелно и сега истрагата … Continue reading ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Ги повлекуваме полицаците од пред домот на Груевски, не е дома