Научникот што се врати од иднината: Во 2120 ќе има лек за Ковид19, а Република МК-НОД ќе добие датум за ЕУ

Д-р Исмет Брауни е човекот кој прв во историјата успеа да изгради функционална временска машина и да отпатува 100 години во иднината.

Ова е веста што сите светски агенции би требало да ја пренесат, поради нејзината важност за човештвото, но наместо тоа тие ќутат, а нивната алтернатива – социјалните медиуми, ги бришат објавите на Мурат Мурати, внук на научникот.

Овој пост е цензуриран илјадници пати, само заради тоа што илуминатите не сакаат да знаете дека лек за корона постои

Зошто меинстрим медиумите не сакаат да знаете дека за 100 години од денес Република МК-НОД и официјално добива датум за почеток на преговори и станува сериозен кандидат за членство во ЕУ?! Не е ли доволно сензационална веста дека Ковид-19 е победен, а сериозно се работи на вакцини за Ковид-27, Ковид-33, Ковид-66 и Ковид-70?! Или во прашање е 15Г мрежата, која според сведоштвото на д-р Исмет, е причината поради која луѓето во 2120 не виделе никогаш птица?!

ОТВОРЕТЕ ОЧИ И СЛУШНЕТЕ ЈА ВИСТИНАТА!