МВР ОТКРИ ТЕРОРИСТИ: Се преговара за помирување и вработување

    Вчера беше соопштено дека МВР открила терористички келии во Македонија и дека е зголемен ризикот од напад. Но по сѐ изгледа дека состојбата се смирува.

    „Разговараме за помирување со терористите, сепак ова е општество за сите и не е прв пат да се помириме со терористи. Се уште се договараат деталите за нивно вработување па не би брзал со заклучоци“ изјави Оливер Спасовски.

    Ова е општество за сите

    Според наши извори тие нема да видат вработени во ЕЛЕМ затоа што нема место од роднините на Мира.