МАКЕДОНИЈА ЛИДЕР ВО КОРУПЦИЈА: Aко владата пушти 500 евра до 12 ќе го тргнеме ова

Транспаренси интернешлн го објави извештајот за индексот на корупција на светско ниво и Република Македонија е на 93-то место кое го делиме со Косово што не прави најкорумпирани земји во Европа. Иако состојбите се подобрени за нијанси сепак сме лидери во Европа.

„Корупцијата е во сите нивоа на животот во Македонија. Ако владата пушти 500 евра до вечер ќе го тргнеме овој натпис и ќе се правиме дека ништо не се случило“ велиме ние.

Времето врви драга владо

Сметката на која треба владата да ги пушти парите во инбокс.