И МИРА ДОБИ ПОДАРОК ЗА 8-МИ МАРТ: Три вработувања во ЕЛЕМ и 200.000 километри патни трошоци

    Денот на жената продолжува да се прославува, а пред да почнат прославите во кафана пријатно беше изненадена и пратеничката Мира Стојчевска која за овој празник доби три вработувања во ЕЛЕМ и патни трошоци во вредност од 200.000 километри.

    „Секоја жена треба да се избори за своето место во општеството. Ете јас се изборив и сум горда на тоа. Им благодарам за вработувањата, но немам повеќе блиски да ги вработам“ изјави скомно Мира.

    Детал од семејната куќа на Мира

    Таа додаде дека ја користи оваа прилика на сите жени да им го честита 8-ми Март со желби за успех и вработување.