ИНТЕРВЈУТО НА ГРУЕВСКИ РУШИ РЕКОРДИ НА НЕТФЛИКС: Потпишан договор за уште две сезони

    фото - netpress.mk

    Интрвјуто на експремиерот е хит на страницата за серии и филмови Нетфликс, а првите луѓе на овој сервис се заинтересирани за продолжување на истото. Како што дознаваме од непотврдени информации тие потпишале договор со Груевски за уште две сезони.

    „Во наредните сезони можно е да се појават и други ликови како што се Горан Грујовски и Никола Бошковски познати како “Христо и Неџби“, а можно е и да се појават нови ликови“ велат продуцентите.

    Бони и Клајд од Али Експерс

    За само неколку дена ова интервју стана хит во светот.