ЕСКАЛИРА ПРОТЕСТОТ НА ГАЈБИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ: 7 повредени гајби и 4-ца полицајци

Се чини дека не ескалираат само протестите во Париз туку и оние на гајбите пред собрание. Според последните извештаи на МВР дошло до физичка пресметка помеѓу гајбите кога се обиделе да го пробијат кордонот. „При тоа лекарска помош побарале седум гајби и четворица полицајци, а девет гајби се приведени и по уште три се трага. … Continue reading ЕСКАЛИРА ПРОТЕСТОТ НА ГАЈБИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ: 7 повредени гајби и 4-ца полицајци