ЕКСКЛУЗИВНО ГРУЕВСКИ И ОРБАН: The beginning of a beautiful friendship…

Камерите на Фчерашни оваа недела беа на апсолвентска екскурзија во Будимпешта каде што ги забележаа Груевски и Орбан. Како живее нашиот експремиер во новата средина? Дознајте на видеото подолу…