ГРУЕВСКИ ВЕРЕН НА ТРАДИЦИЈАТА: Повторно доцни, интервјуто во 16 ќе го даде во 19 часот

Фото - експрес.мк

„Сѐ тече, сѐ се менува“, но некои работи остануваат вечни изгледа. Такво е и доцнењето на интервјуто на Груевски кое требаше да оди во 16 часот па сега ќе оди во 19 часот.

„Ова доцнење е уште еден доказ дека Груевски е конзистентен политичар кој не отстапува од она што го правел со години и натаму и во азил продолжува по истиот пат“ велат аналитичарите.

Спасовски конечно ќе открие како избегал Груевски

Ако не биде емитувано интервјуто во 19 часот тоа се очекува да биде во неколку наредни дена.