ГО СПОМEНАЛ ДУИ ВО НЕГАТИВНА КОНОТАЦИЈА: Она што се случи следно ќе ве шокира! (ФОТО)

Фото - plusinfo.mk

Ништо, не се случило ништо. Секој смее да ја критикува власта.

Фотографија од тоа што му се случило на лицето Р. С. (42) кога го спомeнал ДУИ во негативна конотација