ГОЛЕМ УСПЕХ НА СДСМ: Ставивме крај на партиските вработувања, вработуваме само роднини

    фото - lokalno.mk

    СДСМ се пофали со уште еден успех! Имено тие ја решија рак раната на македонската андминистрација, а тоа се партиските вработувања!

    „Како што ветивме така и сторивме! Нема повеќе да се гледа кој е член на СДСМ, кој е член на ВМРО, на ДУИ или на ДОМ. Од сега ќе се вработуваат само роднини, за почеток најблиските, а понатаму и подалечни“ изјави Зоран Заев.

    Браво СДСМ

    Така во медиумите излезе и веста дека сопругата на пратеникот Зоран Рачмиловиќ кој е од независната листа на ВМРО ДПМНЕ е вработена во МВР што е уште еден доказ за оваа политика.