ВОЕН ПИЛОТ ИСТРАЖУВАЛ ШТО СЕ ТОА КЕМТРЕИЛС: АРМ го суспендирала на неодредено време

Ова е поручник Томче Крстевски, човекот кој одлучуваше за суспензијата на пилотот Томе Грчев

Томе „Грч“ Грчев е пилотот чија животна приказна повеќе личи на сценарио од некој холивудски блокбастер, отколку на нешто што би му се случило на обичен човек.

Имено, тој поставил едно прашање за белите линии што остануваат зад авионите, популарно наречени chemtrails, и животот му се сменил за 180 степени – бил суспендиран, омаловажуван и деградиран!

Денес заедно со своите пријатели се обидува да ја каже својата приказна пред светот, но медиумите контролирани од еден центар го цензурираат.

Изворно и без цензура ви ја пренесуваме објавата која беше отстранувана од социјалните медиумуи над 40 пати

АРМ негира дека името на овој воен пилот постои во нивниот регистар, но фотографиите на објавата погоре, сликани во авиобазата во близина на битолскиот аеродром, ја демантираат армијата.